Yleistä

Miles ERP tarjoaa kattavan kokonaisratkaisun kuljetusyrityksen toiminnanohjaukseen.

Ohjelmisto on luotu yli 30 vuoden kokemuksella kuljetusalan tietojärjestelmistä. Se sisältää valmiit bussi-, taksi- ja tavaraliikenteen toimintokokonaisuudet mutta soveltuu käytettäväksi muunkin tyyppisessä liikkuvassa työssä. Runsaasta kirjosta toimialakohtaisia ominaisuuksia voit valita käyttöösi liiketoimintaasi parhaiten tukevan kokonaisuuden.

Sujuvoita yrityksesi arkea

Miles ERP pitää huolen siitä, että henkilöstöresurssit, kalusto ja kuljetukset ovat aina vain klikkauksen päässä. Ohjelmisto auttaa hoitamaan tilausten käsittelyn, ajojärjestelyn ja työvuorosuunnittelun sekä laskutuksen, palkanlaskennan ja monet muut keskeiset toiminnot varmuudella. Automatisoidut ajastetut tehtävät – kuten esimerkiksi laskujen muodostaminen halutulle laskutusjaksolle – vapauttavat aikaasi toistuvista manuaalisista töistä tuottavampaan toimintaan.

Kuljetuksiin, niiden toteumiin ja kuljettajan toimeen liittyvät viestit kulkevat vaivattomasti kentän ja toimiston välillä; järjestelmä helpottaa merkittävästi myös yhteistyötä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Miles ERP on myös integroitavissa muihin käytössäsi oleviin järjestelmiin, mikä tekee tietovirtojen hallinnasta kaikin puolin mutkatonta.

Oheinen kaavio havainnollistaa Miles ERP:n keskeisiä hyötyjä liiketoiminnallesi.

Toimivuutta yli koko- ja maarajojen

Järjestelmäsi voi sisältää useita yrityksiä, ja niissä jokaisessa voi olla useita toimipaikkoja. Resursseja voidaan jakaa yritysten välillä, ja tilausten laskuttaja ja suorittaja voivat olla eri yksikköjä.

Samoin käyttö maa- tai kielialuerajat ylittävässä toiminnassa onnistuu: Miles ERP on käännetty kauttaaltaan suomeksi ja englanniksi, ja voit tarvittaessa myös itse tehdä kielikäännöksiä tai muokata olemassa olevia sanamuotoja omaan järjestelmääsi ja sen nettilomakkeisiin ja asiakirjoihin. Koska yhteydenpidossa käytettävä kieli voidaan määrittää asiakaskohtaisesti, järjestelmä osaa automaattisesti viestiä asiakkaalle tämän omalla kielellä ja etsiä tilauksiin samaa kieltä puhuvan kuljettajan.