Ohjelmiston käyttö

Windows-sovellus

Windows
  • kaikki työnjohdon/toimiston toiminnot
  • järjestelmän asetusten hallinta
  • käytettävissä Windows-laitteilla

Mobiilikäyttöliittymä

AndroidiOS & macOSLinuxWindows
  • kaikki kuljettajien toiminnot
  • osa työnjohdon/toimiston toiminnoista
  • mobiililaitteen GPS-paikannus
  • käytettävissä kaikilla käyttöjärjestelmillä
    (Android, iOS, macOS, Windows, Linux)
  • asennettavissa Android/iOS-applikaatioksi

Miles ERP on pilvipalvelu, jonka käyttö ei edellytä kalliita laitehankintoja. Kaikki ohjelmiston työnjohdolliset toiminnot ja järjestelmäasetukset löytyvät Windows-sovelluksesta, joten käytön aloittamiseen tarvitset vain yhden Windows-laitteen.

Windows-sovelluksen lisäksi järjestelmään kuuluu myös erillinen mobiilikäyttöliittymä, joka on tarkoitettu liikkuvien resurssien, etenkin kuljettajien mutta myös päivystäjien ja esihenkilöiden käyttöön. Mobiilikäyttöliittymä on selainpohjainen, joten sen käyttö onnistuu lähes millä tahansa laitteella ilman asennusta – sen voi kuitenkin myös asentaa laitteeseen, jolloin sitä voidaan käyttää esimerkiksi puhelimessa tai tabletissa tavallisen applikaation tapaan.

Windows-sovelluksen ja mobiilikäyttöliittymän lisäksi tiedonvälitystä voidaan hoitaa järjestelmässä sähköpostilla ja tekstiviesteillä ja varmistaa perinteisillä paperitulosteilla. Voit halutessasi tarjota asiakkaittesi käyttöön myös nettilomakkeita tilausten ja tarjouspyyntöjen lähettämistä sekä tarjousten hyväksymistä ja tilausten perumista varten.

Käyttäjäroolin mukaista opastusta

Miles ERP tuntee kuljetusalan liiketoimintaprosessit ja pyrkii vaihe vaiheelta varmistamaan, että tehtävät hoituvat sujuvasti ja ilman inhimillisiä erehdyksiä. Se toimii siis – paitsi työkaluna asioiden toteuttamisessa – myös väsymättömänä muistitukena ja tuo siten helpotusta käyttäjän arjen tiedonhallintaan liittyvään kuormitukseen.

Järjestelmä on käyttäjäroolipohjainen, ja eri käyttäjärooleille on määritelty valmiiksi tarkoituksenmukaiset käyttöoikeudet ja tehtävät. Käyttäjiä opastetaan heidän rooliensa mukaisilla tehtävälistoilla, jotka muistuttavat välitöntä huomiota vaativista toimista ja tarjoavat pikalinkit niiden suorittamiseen: myöhästyneet kuljetukset ja työhön kirjautumiset tai lähettämättömät laskut eivät jää huomaamatta.